Γιατί να επιλέξετε το IBAN?

Βελτιστοποίηση Πληρωμών

Ελαχιστοποίηση των απορρίψεων πληρωμών και του κόστους που συνδέεται με τη διόρθωση και την ανάκτηση. Μειώνει τις αποτυχημένες πληρωμές και τα συνδεδεμένα τραπεζικά έξοδα, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα. Εξασφαλίζει την εισαγωγή των έγκυρων στοιχείων, την αφαίρεση λαθών και τυπογραφικών σφαλμάτων και μια βελτιωμένη εγγραφή. Αποφύγετε σφάλματα πληρωμής και τραπεζικές χρεώσεις.

Εξοικονόμηση Χρόνου

Με την αυτοματοποίηση της επικύρωσης πληρωμών και της ανάκτησης των τραπεζικών δεδομένων, θα εξοικονομήσετε πολύτιμο χρόνο και πόρους για τον έλεγχο των στοιχείων πληρωμής πριν από την επεξεργασία πληρωμής.

Αυτόματη-Συμπλήρωση

Βελτιώστε την εμπειρία των χρηστών, με την αυτόματη συμπλήρωση των τραπεζικών σας στοιχείων όπως τον κωδικό BIC και το όνομα της τράπεζας για τους πελάτες σας στο σημείο εισαγωγής των τραπεζικών στοιχείων τους.

Διαδικασία Γρήγορης Εγκατάστασης

Έχουμε δημιουργήσει όλη την επιχειρηματική μας διαδικασία γύρω από την έννοια της απλότητας και της αποτελεσματικότητας. Με μια απλοποιημένη διαδικασία αγοράς, γρήγορη ρύθμιση λογαριασμού και API μονής κλήσης, μπορείτε να ενσωματώσετε το σύστημα μας με ελάχιστη προσπάθεια και χρόνο.

Αξιόπιστο και Ασφαλές

Εξασφαλίζοντας άδεια για τα δεδομένα αναφοράς τραπεζών από πάροχους υψηλής ποιότητας όπως τους S.W.I.F.T, VocaLink και Banque de France εξασφαλίζουμε τη μέγιστη ποιότητα των δεδομένων. Η πλεονάζουσα αρχιτεκτονική των διακομιστών παρέχει τη μέγιστη αξιοπιστία και μόνιμα ενεργές υπηρεσίες.

Υποστήριξη Εμπιστοσύνης

Η ομάδα μας είναι πάντα σε ετοιμότητα για να απαντήσει στα ερωτήματα των πελατών μας. Οι γρήγοροι χρόνοι απόκρισης και η γρήγορη επίλυση των προβλημάτων προσφέρουν στους πελάτες μας μια άνετη ενσωμάτωση και εμπειρία.

Το σύστημά μας υποστηρίζει επικύρωση IBAN για 97 χώρες. Προσθέτουμε υποστήριξη για νέες χώρες μόλις υιοθετήσουν επίσημα το πρότυπο IBAN.

Υποστηριζόμενες Χώρες

Εξουσιοδοτούμε δεδομένα από αξιόπιστες πηγές δεδομένων, όπως εθνικές τράπεζες και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, για την παροχή ακριβών τραπεζικών δεδομένων.

Μάθετε περισσότερα

Με την ενημέρωση των τραπεζικών καταλόγων μας μηνιαία και σε ορισμένες χώρες εβδομαδιαία, επιβεβαιώνουμε ότι το σύστημά μας ανταποκρίνεται με ενημερωμένα τραπεζικά στοιχεία.

Μάθετε περισσότερα

Τα συστήματα παρακολούθησης παρακολουθούν συνεχώς την κατάσταση και τις επιδόσεις των υπηρεσιών μας. Διακοπές, συντηρήσεις και προβλήματα δημοσιεύονται εδώ.

Προβολή Κατάστασης Συστήματος

Η ασφάλεια του συστήματος και η προστασία δεδομένων είναι σημαντικά για εμάς. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τα βήματα και τα τεχνικά μέτρα που λαμβάνουμε για την προστασία των δεδομένων σας.

Προστασία δεδομένων

Για τα χρόνια που παρέχουμε τις υπηρεσίες επικύρωσης των πληρωμών μας, περισσότερες από 1000 εταιρείες μας εμπιστεύτηκαν για την επικύρωση των λεπτομερειών πληρωμής.

Με την εμπιστοσύνη των