Σχετικά με Εμάς

Η πλατφόρμα επικύρωσης πληρωμών στο www.iban.gr λειτουργεί από την GV Solyushans Ltd, μια εταιρεία καταχωρημένη στην Βουλγαρία, με διεύθυνση: Asen Zlatarov 16, 4000 Πλόβντιβ
Η εταιρεία μας έχει ειδικευτεί στην παροχή λύσεων σε μορφή Λογισμικού επικύρωσης πληρωμών ως υπηρεσία (SaaS).

Τι κάνουμε

Με έναν συνεχώς αυξανόμενο αριθμό εταιρειών που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες μας, είμαστε ένας αξιόπιστος προμηθευτής λύσεων επικύρωσης και βελτιστοποίησης πληρωμών.
Η γκάμα των εύχρηστων διαδικτυακών υπηρεσιών μας που διατίθενται ως SaaS και UI βοηθούν τις επιχειρήσεις να αποφεύγουν τις αποτυχημένες συναλλαγές, να βελτιώσουν τη διαδικασία πληρωμής και να προστατευτούν από απάτες.
Όλη αυτή η λειτουργικότητα λαμβάνει χώρα σε ένα ασφαλές περιβάλλον που αντιμετωπίζει όλα τα δεδομένα που αποστέλλονται στην πλατφόρμα μας ως ιδιαίτερα ευαίσθητα.

Ο κύριος στόχος είναι η παροχή αξιόπιστων και ενημερωμένων τραπεζικών στοιχείων που επιστρέφονται από τις υπηρεσίες μας, με την παροχή αδειών χρήσης δεδομένων από αξιόπιστους συνεργάτες δεδομένων όπως η S.W.I.F.T., η Vocalink, η Deutsche Bundesbank, η Banque de France κλπ.

 • Προϊόντα αποτελεσματικά και που ενσωματώνονται εύκολα
 • Λύσεις που βοηθούν στην επίλυση τεχνικών και επιχειρηματικών προκλήσεων
 • Αποδεδειγμένη σε βάθος χρόνου, αξιόπιστη τεχνολογία και εμπειρία
 • Έμπειρη και αφοσιωμένη τεχνική υποστήριξη για κάθε αίτημα πελάτη
What We do?
Our Values

Οι Αξίες Μας

Πιστεύουμε:

 • Στο να είμαστε αποτελεσματικοί, παρέχοντας απλές λύσεις σε περίπλοκα προβλήματα.
 • Στη διαφάνεια και στην ειλικρίνεια. Μια επιχείρηση θα πρέπει να συμπεριφέρεται σαν ένα άτομο. Να είναι υπεύθυνη και αληθινή για τους πελάτες και τους συνεργάτες της.
 • Στην ικανοποίηση των πελατών, δουλεύοντας μαζί με τους πελάτες για τη βελτίωση των υπηρεσιών μας.
 • Στον διαμοιρασμό των γνώσεών μας. Ο ιστότοπός μας δεν είναι μόνο μια πλατφόρμα για την πώληση των υπηρεσιών μας. Αναπτύσσουμε σελίδες αναφοράς και παρέχουμε δωρεάν πόρους για όσους χρειάζεται να κατανοήσουν τις τραπεζικές πληρωμές και τεχνικές λεπτομέρειες όπως κωδικούς BIC, τις τιμές των συναλλαγμάτων, τη δομή IBAN, τις πληροφορίες χωρών και πολλά άλλα.

Οι Συνεργασίες Μας

Ακριβή τραπεζικά δεδομένα βρίσκονται στον πυρήνα των υπηρεσιών μας και είναι επιτακτική ανάγκη τα δεδομένα αυτά να είναι όσο το δυνατόν πιο ενημερωμένα και ακριβή. Με την οικοδόμηση στρατηγικών εταιρικών σχέσεων με τις αρχές στον τομέα των πληρωμών, παρέχουμε αξιόπιστες και τρέχουσες πληροφορίες αναφοράς για τις πηγές πληρωμής. Our data partners include national banks, financial institutions and private companies issuing and maintaining bank code data resources. Οι συνέταιροι δεδομένων μας συμπεριλαμβάνουν εθνικές τράπεζες, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και ιδιωτικές εταιρείες που εκδίδουν και διατηρούν πόρους δεδομένων τραπεζικών κωδικών.

S.W.I.F.T. SCRL
Deutsche Bundesbank
La Banque de France Eurosisteme
Vocalink LTD (Mastercard)

Η συμπαγής μας ομάδα προγραμματιστών, επιχειρηματιών και επαγγελματιών πληροφορικής, έχει εμπειρία στην αКакво правимνάπτυξη υπηρεσιών επικύρωσης πληρωμών από το 2009.
Έχουμε εργαστεί σε εξειδικευμένες λύσεις επικύρωσης πληρωμών σε διάφορες βιομηχανίες.
Με την ταχεία ανάπτυξη των συστημάτων πληρωμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εξειδικευτήκαμε στη βελτιστοποίηση των τραπεζικών πληρωμών για τους εταιρικούς πελάτες μας.
Καθώς ο Διεθνής Αριθμός Τραπεζικού Λογαριασμού ( IBAN ) έγινε ο κορυφαίος τύπος ταυτοποίησης τραπεζικών λογαριασμών, αναπτύξαμε ένα κεντρικό σύστημα επικύρωσης δεδομένων IBAN.

 • 2013

  Ξεκίνησε η πρώτη πλατφόρμα επικύρωσης IBAN. Ο πρώτος ιστότοπος παρείχε δωρεάν λειτουργικότητα επικύρωσης IBAN.

 • 2015

  Ανάπτυξη του Λογισμικού Επικύρωσης και Υπολογισμού IBAN ως Υπηρεσία ( SasS ) με συμπερίληψη βασικών λειτουργιών API.

 • 2016

  Έχοντας ήδη μια σημαντική βάση πελατών που χρησιμοποιούσε την πρώτη έκδοση API και UI για τις υπηρεσίες μας, επεκτείναμε το φάσμα των υπηρεσιών και αναπτύξαμε νέα βελτιωμένα API στη νέα πλατφόρμα στη διεύθυνση www.iban.com

 • Σήμερα

  Με την υποστήριξη χιλιάδων επιχειρήσεων που εμπιστεύονται τις μεθόδους επικύρωσής μας, συνεχίζουμε να αναπτυσσόμαστε, να εξελίσσουμε και να βελτιώνουμε το σύστημά μας για την παροχή καλύτερων υπηρεσιών επικύρωσης πληρωμών.